torsdag den 7. maj 2009

Er det morgenmad?

Hvordan kan amerikanere blive så store, når de ikke spiser en skid om morgenen?

Vi kom til Miami sent mandag eftermiddag, og efter en laaangsom tjek-ind-proces med fingeraftryk af samtlige fingre, og efter lang ventetid ved bussen, fandt vi et billigt hotel ved Miami South Beach - inklusiv "Continental breakfast". Yeah right!



En stor plastikkasse med croissanter og muffins i små plastikposer serveret med juice i dunke og marmelader i små bøtter er IKKE hvad jeg kalder morgenmad!

Første dag måtte vi supplere med en ordentlig gang omelet nede ved Miami Beach. Anden dag spiste vi bare dobbelt så mange tomme, tørre croissanter, inden vi gik amok i Everglades - som IKKE er en sump, men en "græs-flod" med alligatorer og masser af helt særlige blomster og fugle.


Vi har selvfølgelig lejet en bil - ikke så stor, som Søren drømte om, for vi skulle også have råd til mad og overnatning resten af måneden, men den er dejlig, har aircondition og er knaldrød, så jeg er glad.

Onsdag kørte vi til Melbourne og sov på et motel UDEN morgenmad til vores held, for så måtte vi jo selv finde noget, og vi fandt: WAFFEL HOUSE. UHM uhm uhmmmm!


Kæmpe vaffel med rigeligt af sirup - naturligvis - æg, toast og bacon. Sådan skal det være.
Det lagde en god bund for en hel dag i Kennedy Space Center med en masse mindetavler, raketter og udsigt til affyringsramper.

Nu ligger vi på et hotel i Orlando og diskutterer, om vi skal droppe Sea World eller Key West eller bare skynde os helt vildt... Det finder vi lige ud af.
I morgen tager vi hvertfald til Universal Studios og ser lidt nærmere på kulisserne og forhåbentlig en del rutschebaner også - hvis jeg kan overtale Søren.

Og så må vi se, om det er værd at betale 4 US $ for morgenmaden her, eller om vi skal på jagt efter det allerede legendariske Waffel House.